Achteraf betalen via Klarna is mogelijk!

Levering

Wanneer wij een bestelling binnen krijgen, doen wij zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden over het algemeen binnen 24 uur verzonden vanuit Nederland. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Wilt u afzien van de aankoop, dan kan dit tot 2 uur na aankoop. Uiteraard is het altijd mogelijk om na ontvangst de aankoop te annuleren binnen 14 dagen.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten, behalve als u kiest voor de optie ''1-2 werkdagen levertijd''. Bestellingen die vóór 16:00 uur worden gedaan, zullen de volgende dag in huis zijn.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL & DHL. U heeft 2 leveringsopties. Levering binnen 1-2 werkdagen en levering binnen 3-7 werkdagen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen en is dit slechts een indicatie. U bent er altijd van verzekerd dat het pakket aankomt. 

Meer kopen = Meer korting
Achteraf betalen via Klarna
Snelle levering